Over mij

In mijn werk in het verpleeghuis, maar ook als consulent van de huisarts geef ik graag advies op maat.
Ik vind het belangrijk om de persoon om wie het gaat zo goed mogelijk te laten mee beslissen over keuzes die zijn of haar leven beïnvloeden

Ik ben opgegroeid in Houten. In 1997 verhuisde ik naar Budel, waar mijn familie vandaan komt.

Mijn studie geneeskunde heb ik voltooid in het mooie Maastricht, waar ik naast de studie in de thuiszorg werkte als vakantiebaan. Doordat ik ontdekte hoe mooi het is om met ouderen te werken heb ik na mijn studie de keuze gemaakt voor de specialisatie: specialist ouderengeneeskunde (SO)

Na mijn opleiding ben ik bij VitalisWoonzorggroep blijven werken

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, twee dochters één zoon. Naast het werk bij Vitalis in Eindhoven, de werkzaamheden voor Bax-SO ga ik graag salsa dansen met mijn vrouw en ben ik Tamboer bij het St. Joris gilde in Budel.

Visie

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk ik dagelijks met mensen met dementie. Wat ik bij deze mensen het belangrijkste vind is om de mens te blijven zien die schuil gaat achter de ziekte. Ieder mens moet zijn of haar eigen keuzes kunnen blijven maken, op het niveau waarop dat mogelijk is. Met Bax-SO kan ik mensen met dementie helpen door te duiden welke keuze ze wel of niet meer kunnen maken.

Accreditatie

  • https://www.verenso.nl
  • lid van Verenso
  • lid van KNMG
  • ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 73877964